Over mij

Ik ben Sofie Ertryckx en ben geboren op 20 februari 1997, ik ben nu dus 25 jaar. 

Ik woon in Hasselt en ben in januari 2019 afgestudeerd in fotografie. In september 2019 ben ik gestart met de opleiding GGZ & Verslavingszorg. Deze heb ik helaas niet afgerond wegens de mentale druk die ik op mezelf zette tijdens de stages van deze studie, en daarom ben ik in 2022 op zoek gegaan naar een job. Ik werk nu als vaste baliemedewerker in een museum en moet zeggen dat ik mijn beide pollekes mag kussen dat ik hier terecht ben gekomen. Dit is de job van mijn leven.

Ik heb 2 zussen; een van 38 jaar en een van 24 jaar. Als huisdier heb ik 3 cavia’s, 2 konijntjes en 2 katten, maar als het van mij af hing en ik er plaats voor had, zou ik veel meer diertjes een mooi leven willen geven, met de aandacht die ze verdienen. Ik ben een echte dierenvriend!

Mijn hobby’s zijn zingen, reizen, (insta)bloggen, toneel en schrijven vind ik heel erg leuk, en fotografie is uiteraard ook een hobby.

Ik heb deze blog gemaakt om mijn passie voor lifestyle en reizen met anderen te kunnen delen. Ook kan je hier en daar wat persoonlijkere blogposts van me lezen, zo hou ik jullie up-to-date over de dingen die in mijn leven gebeuren. :-)​

Geniet van het lezen van mijn blog!

Liefs,

Sofie